Acrylverf op doek.

Voor mijn schilderijen met acrylverf heb ik diverse technieken gebruikt. Bijvoorbeeld: alleen acrylverf op doek "Zonnebloemen",(linksonder 30x30cm) en "De oerknal of Het begin", (rechtsonder 80x60cm).  

            

Eén van mijn favoriete technieken is het werken met acrylverf gecombineerd met  papier, stof, kant, pailletten, stempelsjablonen etc. (Hierbij heb ik mij o.a. laten inspireren door Barbara Broekman en Gustav Klimt).

Het schilderij zet ik eerst, als basis, op met acrylverf. Daarna komen de andere materialen er aan te pas. Een voorbeeld hiervan is "Anna, Hanna en Johanna" n.a.v. een boek dat ik had gelezen. (hieronder, 80x80cm). 

                       

Soortgelijke schilderijen maak ik ook in opdracht.

 

Voor "Klein kleutertje" heb ik een dierbare kaart gebruikt. Deze heb ik op doek geplakt en verder uitgewerkt met acrylverf (linksonder, 30x25cm, niet te koop).

Dezelfde techniek heb ik ook toegepast bij "De bijenkorf" (rechtsonder, 40x30cm)  

        

 

Foto's in Acryl

Naar een voorbeeld van een digitale foto maak ik fotoschilderijen met acrylverf op doek (in de stijl van Andy Warhol).

Voor "De Kids" (hieronder, 40x50cm) heb ik foto's van mijn beide kleinkinderen als voorbeeld genomen. Voor het optimale schaduweffect heb ik ze geschilderd in wit, grijs en zwart.

 

Schilderijen naar een voorbeeld van digitale foto's kunnen worden gemaakt in diverse maten en combinaties van (maximaal) 3 kleuren (naar keuze).

Neem voor prijsopgaven contact op

Voor meer werk; neem een kijkje in mijn album.

 

Terug naar begin acryl